Muzeum v Centru Bavaria Bohemia

09.06.2015 14:22

Prospekty o Cvokařském muzeu přijalo do své nabídky Centrum Bavaria Bohemia, které funguje jako informační centrum a prostředník spolupráce mezi bavorskými a českými sousedními regiony.

Činnost Centra Bavaria Bohemia (CeBB) v krásném městečku Schönsee, pár kilometrů jižně od dálničního hraničního přechodu v Rozvadově, byla zahájena na počátku roku 2006.
Největší zájem střediska, které bylo velkoryse vystavěno v budově bývalého pivovaru, spočívá v prohloubení česko-bavorské kulturní a partnerské spolupráce v českých a bavorských sousedních oblastech  (Horní Francích, Horní Falci, Dolním Bavorsku a Karlovarském, Plzeňském a Jihočeském kraji).

A jelikož Rožmitál leží jen pár kilometrů od Západočeského kraje, pracovníci centra rádi uvítali naše prospekty i knihu Cvokaři do své knihovny.

V Schönsee, v němž přivítají příchozí mladí Češi i Němci, jsou k dispozici návštěvníkům stovky prospektů z Bavorska i Čech, suvenýry, výstavní sál a zasedací sál včetně všech vymožeností soudobé audio a videotechniky. Centrum je otevřeno v pracovní dny od 9 do 16 hodin, v sobotu od 10 do 11.30 a v neděli od 14 do 17 hodin. Více informací si lze přečíst na https://www.bbkult.net/

 

Centrum Bavaria Bohemia tento rok žije Plzní, která byla vyhlášena Evropským hlavním městem kultury.

 

Informační středisko se stovkami prospektů a suvenýrů a samozřejmě s dobrými radami návštěvníkům


 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode