Muži: Rožmitál - Ejpovice 12:14 (7:7)

11.05.2019 17:52

Dnešní odpolední utkání II. ligy národní házené mezi mužstvy Spartaku Rožmitál a Sokola Ejpovice skončilo výhrou hostů 14:12 po nerozhodném poločase 7:7. Celý zápas provázel déšť, který ve druhém poločase ještě zesílil. Hráči obou mužstev si v posledních minutách – celí promočení – sáhli na dno sil. Nejenže si míč dělal, co chtěl a střely na bránu vůbec nevycházely tak, jak si to útočníci představovali, ale vzhledem k neustále těsnému skóre hrály velkou roli i nervy. A tak se nelze divit, že rozhodčí Jíra počastoval obě mužstva po červené kartě.

První poločas byl velmi vyrovnaný. První branku sice vsítily Ejpovice, ale náš nejlepší střelec Petr Šourek vzápětí srovnal.  Ve 13. minutě jsme dokonce vedli o dva góly 5:3, pak ale na dlouhých třináct minut našim útočníkům v dešti doslova zvlhl prach a půle skončila nerozhodně.

V prvních minutách druhého poločasu udeřili hosté a v desáté minutě už vedli 10:7, přičemž náš útok se trefoval jen do brankáře nebo do tyčí. Vyloučení Jiřího Stoklasy kupodivu naše mužstvo zmobilizovalo a ve 23. minutě jsme dokázali srovnat na 11:11.  Náš time-out o minutu později bohužel nezvrátil výsledek v náš prospěch, naopak jsme rychle dostali tři góly. Poslední tečku nervózního zápasu udělal opět Petr Šourek, když v nastaveném čase snížil naši porážku na 12:14.

Naše sestava: D. Sadílek - P. Blažek, D. Franěk, J. Stoklasa, J. Vondrášek, M. Hejra - P. Melichar, T. Fous, P. Šourek, R. Stöckl, J. Pazderník, J. Pičman

Branky: Šourek 7, Melichar 2, Pazderník 2, Stöckl 1 - za hosty: Stašek 8, Michelfeit 4, Kalčík 1, Šik 1

Prohrou si Spartak Rožmitál upevnil osmé místo v tabulce a na sedmého už ztrácí pět bodů. Zítra se hraje v 10.30 hodin ve Starém Rožmitále další utkání II. ligy s Kyšicemi.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode