Muži: Rožmitál – Příchovice 14:24 (6:12)

30.09.2018 18:54

Dnes dopoledne utrpěl Spartak Rožmitál vysokou porážku od TJ Příchovice 14:24 po poločase 6:12. Hosté jako jediní dosud v letošní II. lize nepoznali hořkost porážky, když včera porazili další dosud bodově bezztrátový tým – béčko Tymákova. A vzhledem k tomu, že druhé mužstvo Tymákova nemůže do I. ligy postoupit, neboť v ní hraje áčko, lze pomalu s určitostí říci, že jsme dnes prohráli s budoucím účastníkem nejvyšší soutěže.

Začátek utkání se pro nás vyvíjel hrozivě, neboť už v 11. minutě jsme prohrávali 0:5. Nepřekonatelnou překážkou pro naše útočníky byl dvoumetrový brankář hostů, který byl spolu s rozhodčím nejvyšším člověkem ve sportovním areálu ve Starém Rožmitále. První naši branku vstřelil – stejně jako včera proti Vřeskovicím Roman Stöckl. To ale bylo až v 13. minutě. Hosté si po celou dobu udržovali čtyř až šestigólový náskok.

Druhý poločas už Příchovice dohrávaly v poklidu, i když pro ně byl velkou překážkou náš brankář Dušan Sadílek. I tak jsme ale prohráli rozdílem třídy. Nutno ještě poznamenat, že v druhém poločase zazářil se šesti brankami náš dneska nejlepší střelec Jakub Pazderník a první letošní gól dal Tomáš Fous.

Doufejme, že se rožmitálští hráči z porážky rychle oklepou a příští neděli, kdy hrají doma proti béčku Tymákova, sehrají vyrovnaný zápas.

Naše sestava: M. Leiterman, D. Sadílek - P. Blažek, D. Franěk, J. Stoklasa, J. Vondrášek - T. Fous, P. Šourek, J. Pičman, E. Trefný, J. Zemek, R. Stöckl

Branky: J. Pazderník 6, P. Šourek 4, J. Pičman 2, R. Stöckl 1 a T. Fous 1 - za hosty: Frána 11, Brejcha 7, Nohavec 5, Šilhavý 1

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode