Muži: Rožmitál - Raspenava 24:20 (12:7)

22.09.2019 21:28

V sedmé minutě dnešního utkání II. ligy národní házené mezi Spartakem Rožmitál a Jiskrou Raspenava svítilo už v sedmé minutě na ukazateli stavu skóre 4:0 ve prospěch rožmitálského týmu. Teprve o minutu později se hosté ve Starém Rožmitále zapojili do hry a vsítili první branku.

Rozdíl čtyř až pěti branek trval pomalu celý poločas, avšak ve 24. minutě si Spartak vybral oddechový čas, neboť našemu útoku zvlhl prach, celých devět minut jsme nedali branku a Raspenava se na nás dotáhla na rozdíl jediného gólu. Pak se ale naši útočníci probudili a rychle za sebou čtyřikrát rozvlnili soupeřovu síť, takže poločas skončil 12:7.

V druhé půli naši hráči dokázali udržovat stále tří a chvílemi až pětibrankový náskok a moc toho soupeři už nedovolili. V 17. minutě si Jiskra rovněž vybrala time out a výsledkem byla z jejich strany mnohem tvrdší hra. Přestože tím pádem nebyl náš útok schopen dát sedm minut branku, skóre se neměnilo, neboť ani raspenavští hráči se nedokázali strefit mezi tyče.

Od 25. minuty se už utkání dohrávalo v klidu, neboť o výsledku bylo rozhodnuto.

Spartak Rožmitál porazil Jiskru Raspenava 24:20 a po čtyřech kolech má čtyři body. Příští sobotu hrají Rožmitalané v Liticích, v neděli ve Všenicích a doma je opět uvidíme až 6. října proti Ejpovicím.

Naše sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Stoklasa, M. Hejra, D. Franěk - P. Melichar, R. Stöckl, P. Šourek, J. Pazderník, J. Pičman, T. Fous

Branky: Šourek 11, Pazderník 7, Stöckl 3, Pičman 3 - za hosty: Kobera 9, Dörfl 6, Vladár 5

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode