Na mužstvo Plzně-Újezda Rožmitalané nestačili. Příští neděli rozlučkový zápas

30.05.2022 10:11

V prvním včerejším utkání národní házené (ze čtyř) ve Starém Rožmitále podlehli muži Spartaku Rožmitál vedoucímu celku tabulky Plzni-Újezdu 24:30 po poločase 13:15..

Plzeň tak zůstala i dvě kola před koncem neporažena a je už oběma nohama ve II. lize. Dnešní výsledek navíc nevídaným počtem branek vejde do historie západočeského oblastního přeboru. Že jsme prohráli takovým skóre, není žádná ostuda, Plzeňští mají průměrný počet 26 vstřelených branek na zápas, ať už doma nebo venku. Oproti smrtonosnému útoku ale disponují slabší obranou. V průměru každý zápas dostanou 20 gólů. Našich 24 vstřelených branek by s jiným soupeřem pohodlně stačilo na vítězství.

Naše sestava: D. Sadílek - P. Blažek, D. Franěk, J. Stoklasa - P. Šourek, J. Pazderník, J. Pičman, R. Stöckl, P. Melichar.

Branky: Šourek 9, Pazderník 8, Stöckl 3, Melichar 2, Pičman 2 - za hosty: Titl 9, Beneda 9, Hrůza 8, Svoboda 4.

V neděli 5. června sehrají muži Spartaku Rožmitál na svém hřišti od 10.30 hodin, poslední, ale opravdu poslední utkání. Tak přijďte oslavit patnáctiletou úspěšnou éru našeho týmu. Kdo o chlapcích chce vědět víc, nezaváhá a poběží si o nich (a nejen o nich) koupit knížku do rožmitálské prodejny drogerie-knihy.

Fotky jsou z včerejšího zápasu.

Kniha o národních házenkářích ve Starém Rožmitále

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode