Na předposledním turnaji naše přípravka třetí

04.06.2018 03:29

Předposlední letošní turnaj starších přípravek v národní házené se konal v sobotu v Ejpovicích. Klání se účastnilo čtrnáct týmů rozdělených do dvou skupin, kde hrál každý s každým. Vstup do turnaje nám vyšel na výbornou. V prvním zápase jsme porazili Přeštice A 7:4, ve druhém pak Ejpovice B 7:0. Následoval zápas s týmem Litohlav, který jsme vyhráli 5:2. Ve čtvrtém zápase jsme ale prohráli s Kyšicemi 2:6. V posledních dvou zápasech základní skupiny jsme ale zvítězili. Nejprve jsme porazili Újezd B 9:1, následně pak Nezvěstice 9:1.

Ve skupině jsme tak obsadili druhé místo a čekal nás souboj o bronzové medaile s Tymákovem. V zápase se strhla gólová přestřelka se šťastnějším koncem pro nás, v utkání jsme zvítězili 10:8.

Naše sestava a branky: Jakub Hofman - Tomáš Blažek (16 branek), Kryštof Karlík (10), Tomáš Horák, David Pospíšil (19), Patrik Španihel (3).

A ještě přidáme výsledek našich mladších žaček, rovněž ze soboty. Děvčata Spartaku Rožmitál podlehla v Blovicích domácím hráčkám 7:10 po poločase 2:7.

Naše sestava: N. Vaňková - T. Drechslerová, Hejrová A., Černovská J., Hudečková M., Čipelová J. - Brejchová D., Feltová B., Karlíková K. Tomanová N.

Branky: Brejchová 2, Tomanová 2, Feltová 2, Karlíková 1 - za domácí: Macková 5, Davídková 5

 

Ilustrační foto

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode