Na turnaji v Dobříši skončili naši házenkáři druzí

16.03.2015 08:00

V sobotu 14. března 2015 se zúčastnili národní házenkáři Spartaku Rožmitál, kteří mají domicil ve Starém Rožmitále, tradičního memoriálu Jiřího Rambouska na Dobříši, jehož se zúčastnilo pět mužstev. Hrálo se v jednom dni systémem každý s každým při zkrácené hrací době.

V prvním zápase se naši borci představili proti domácí Staré Huti, kterou porazili 14:11.

Ke druhému zápasu nastoupili proti tzv. staré gardě, ale v podstatě se jednalo o hráče, kteří tvořili ligový výběr Čech. První poločas tohoto zápasu Spartak prohrál 2:9, druhý vyhrál o gól 8:7. Celkově tedy Rožmitál tento zápas prohrál 10:16.

Ve třetím zápase byl rožmitálským házenkářům soupeřem tým Kyšic. V dosti nervózním zápase, kdy naši hráli oslabeni o vyloučeného Davida Fraňka, jsme dokázali zvítězit 17:14.

Ke čtvrtému zápasu jsme nastoupili proti celku Tymákova. Tento zápas nevyšel hlavně naší obraně, když nedokázala za celý druhý poločas získat jediný míč. Tymákovu jsme podlehli 14:16.

O našem celkovém umístění se rozhodovalo v posledním zápase mezi „starou gardou“ a Starou Hutí. Tým staré gardy přesvědčivě zvítězil jak v tomto zápase, tak i celkově na turnaji. Vítězství ligových hráčů tak Spartaku Rožmitál zajistilo celkové druhé místo právě před Starou Hutí. Čtvrté místo obsadily Kyšice a poslední skončil celek Tymákova.

Naši odehráli turnaj v sestavě  D. Sadílek - P. Blažek, D. Franěk, Z. Sadílek, M. Hejra, J. Vondrášek - P. Šourek, P. Melichar, J. Zemek, R. Stöckl 

Naše branky stříleli: P. Šourek 23, R. Stöckl  12, J. Zemek 11 a P. Melichar 8

Podíváme-li se na účinkování našich hráčů na dobříšském turnaji v posledních letech, hned vidíme, že se v tomto roce stalo něco úžasného. Vloni jsme totiž skončili předposlední a v letech 2012 a 2013 dokonce vždycky poslední.

Letos se patrně na rožmitálských házenkářích projevila dobrá zimní příprava a tak lze jen doufat, že tak jako vynikali v Dobříši, tak vyniknou hned v prvním mistrovském zápase oblastního přeboru, jenž se hraje 12. dubna 2015 od 11 hodin ve Vřeskovicích proti místnímu béčku.

Naši házenkáři v plné parádě

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode