Na turnaji v Nezvěsticích jsme skončili čtvrtí

19.01.2013 21:08

V sobotu 19. ledna 2013  jsme se zúčastnili turnaje v Nezvěsticích, na kterém hrálo celkem osm družstev rozdělených do dvou skupin. My byli vylosováni do skupiny A společně s Ejpovicemi, Příchovicemi a áčkem Nezvěstic. Z obou skupin postupovaly první dva týmy do finálové skupiny, zbývající hrály o umístění.

K prvnímu zápasu jsme nastoupili proti Příchovicím a zvítězili jsme 10:5. Ve druhém utkání jsme sehráli vyrovnanou bitvu s Ejpovicemi, se kterými jsme remizovali 10:10, když jsme vyrovnávací branku inkasovali z trestného hodu po vypršení hrací doby.

Před posledním zápasem skupiny bylo jisté, že do finálové skupiny postoupíme společně s naším soupeřem, a budou se nám tudíž započítávat případné získané body. V tomto utkání jsme ale prohráli s Nezvěsticemi A 5:9.

Našimi dalšími soupeři byli první dva týmy ze skupiny B, Fery team a Přeštice. Oba zápasy byly sice vyrovnané, bohužel jsme je prohráli shodným výsledkem 5:7. Na turnaji jsme tak obsadili konečné čtvrté místo. Turnaj vyhrál Fery team, druhé byli Přeštice a třetí domácí Nezvěstice A.

Sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Vondrášek, Z. Sadílek, J. Stoklasa, M. Hejra - P. Šourek, J. Pazderník, J. Zemek, R. Stöckl

Branky: Šourek 17, Stöckl 8, Zemek 7 a Pazderník 3

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode