Na turnaji v Nezvěsticích jsme skončili třetí

11.08.2013 07:31

V sobotu 10. srpna 2013 se naši házenkáři Spartaku Rožmitál zúčastnili turnaje v Nezvěsticích, na který odcestovali bez Petra Šourka, Zdeňka Sadílka a Jiřího Vondráška. Turnaje se zúčastnilo šest družstev. Hrálo se systémem každý s každým na 2 x 12,5 min.

V prvním zápase proti Blovicím byla na naší hře znát nerozehranost a tréninkový výpadek a zápas skončil remízou 4:4. Ke druhému utkání jsme nastoupili proti prvoligovým Přešticím, utkání jsme prohráli rozdílem pěti branek 5:10.

Dalším naším soupeřem byli Litice, se kterými hrajeme v oblastním přeboru. Soupeři jsme dovolili vstřelit pouze tři branky, náš útok se prosadil desetkrát, zápas jsme tedy vyhráli rozdílem sedmi branek 10:3. V předposledním zápase jsme nastoupili proti týmu Nezvěstic A. Proti tomuto soupeři se nám dlouhodobě nedaří, zápas jsme prohráli 4:11. Posledním naším protivníkem byly Nezvěstice B. Tento zápas byl zároveň soubojem o třetí místo. Utkání jsme vyhráli 12:9.

Celkově turnaj skončil takto:

1. Nezvěstice A 10 bodů

2. Přeštice 6 bodů

3. Rožmitál 5 bodů

4. Litice 4 body

5. Nezvěstice B 4 body

 6. Blovice 2 body

Naši hráli v této sestavě: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, J. Stoklasa, M. Hejra -P. Melichar, R. Stockl, J. Pičman, J. Zemek, J. Pazderník

O vstřelené branky se podělili: J. Pičman 13, P. Melichar 7, R. Stöckl 6, J. Pazderník 6 a J. Zemek 3.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode