Národní házená: Jasné vítězství před velkou návštěvou

05.10.2014 12:03

AKTUALIZOVÁNO v 13.37 a 16.26 hod..

Letošní výborné výsledky Spartaku Rožmitál v Oblastním přeboru Západočeského kraje přilákaly v neděli 5. září 2014 do ochozů stadionku ve Starém Rožmitále téměř stovku fanoušků. Viděli vynikající zápas mezi domácím týmem a béčkem Tymákova, jenž skončil jasným vítězstvím Rožmitálu 25:13 po poločase 14:9. V utkání se prosadili naši útočníci, kteří jakoby žárlili na svou obranu, kterou jsme na našem webu před pár dny pochválili, že je nejlepší ze všech mužstev přeboru. Ta se dnes ale také nenechala zahanbit a v klidu vykrývala tymákovské útočníky, jejichž střely končily buď vedle branky nebo je vychytal náš brankář či velice často zvonily o tyče a břevno.

Brankostrojem se blýskl Petr Šourek, který rozvlnil soupeřovu síť sedmnáctkrát a v dosavadních sedmi zápasech už vstřelil 79 branek.

Rožmitál si znovu pojistil druhé místo v tabulce a na vedoucí béčko Nýřan, jež dnes drtivě vyhrálo ve Vřeskovicích, ztrácíme stále dva body. Rozjetou nýřanskou mašinu, která ještě neztratila ani bod, bude asi dost těžké zastavit, musíme jen doufat, že sama někdy vykolejí. Je až nápadné, jak se nýřanské béčko oproti minulé soutěži, kdy ztratilo dvanáct bodů, rozjelo. Že by někteří hráči z áčka byli potrestáni sešupem do béčkového týmu?

Reportáž z utkání s Tymákovem najdete v rubrice Házenkáři.

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode