Národní házená: Na turnaji v Dobříši jsme skončili poslední

12.03.2013 14:52

V sobotu 9. března 2013 se naši národní házenkáři zúčastnili turnaje v Dobříši. Přestože na turnaj v podstatě odjeli v ideální sestavě, výsledky tomu bohužel neodpovídaly. Na turnaj se přihlásilo pět týmů a hrálo se systémem každý s každým na dvakrát dvacet minut.

K prvnímu zápasu naši hráči nastoupili proti Tymákovu. Zápas to byl vyrovnaný, oba týmy se střídali v jednobrankovém vedení, žádnému s týmu se nepodařilo vytvořit si výraznější náskok. Utkání jsme prohráli v samotném závěru 18:19, když soupeř vstřelil rozhodující branku v poslední vteřině.

Ve druhém zápase jsme bojovali se Spoji Praha. O osudu utkání rozhodl první poločas, kdy jsme se trápili v útoku,  neboť jsme špatnými přihrávkami ztráceli hodně míčů. Naše obrana pak hodně branek inkasovala z rychlých protiútoků. Druhý poločas už byl sice vyrovnaný, utkání jsme ale také prohráli 13:19.

Třetím naším soupeřem na turnaji byl tým Staré Huti. S tímto soupeřem jsme sice odehráli vyrovnané utkání, ale jelikož jsme oba poločasy prohráli o branku, byla to celkově další porážka, tentokrát 12:14.

K poslednímu utkání jsme nastoupili proti týmu Kyšic. Soupeř nás od začátku přehrával hlavně v útoku, když se proti naší obraně prosazoval v akcích jeden na jednoho. Brankový rozdíl postupně narůstal, až se skóre zastavilo na konečných 15:22.

Na turnaji jsme tak obsadili bez zisku jediného bodu poslední, páté místo. Turnaj vyhráli Kyšice před Spoji a třetím Tymákovem, čtvrtá skončila domácí Stará Huť.

Sestava:  D. Sadílek - P. Blažek, D. Franěk, M. Hejra, J. Stoklasa, J. Vondrášek - P. Melichar, R. Stöckl, J. Zemek, P. Šourek, J. Pičman

Branky celkově: Šourek 21, Pičman 20, Stöckl 8, Zemek 7, Melichar 2

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode