Národní házená: Hodně výrazná výhra

30.05.2017 22:13

V neděli 28. května nastoupil Spartak Rožmitál proti teoreticky hodně silnějšímu soupeři Nýřany B, jenž po šestnácti odehraných kolech byl druhý. My figurovali až na místě desátém. Zápas ve sportovním areálu ve Starém Rožmitále se však odvíjel zcela jinak, než ukazovalo postavení v tabulce, a to k naší plné spokojenosti.

Naši hráči nepustili Nýřanské ani jednou do vedení a od jejich debaklu je zachránil jen střelecký výpadek našeho útoku prvních čtrnáct minut druhé půle. Jinak se však naši útočníci činili a je potěšitelné, že se patrně již definitivně střelecky chytil Jakub Pazderník, který nýřanskému brankáři nasázel šest gólů.

Rožmitál porazil Nýřany B výrazným rozdílem18:13 po poločase 13:7.

Naše sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, J. Stoklasa, J. Vondrášek, M. Hejra - P. Šourek, R. Stöckl, J. Pazderník

Branky: P. Šourek 7, J.Pazderník 6 a R. Stöckl 5 - za hosty: Faifr 8, Špirk 4 a Šilhavý 1

Po tomto utkání klesly Nýřany na třetí místo v tabulce a Rožmitál si udržel desáté místo. Je však nutné zmínit, že v dolní polovici mají týmy mezi sebou minimální bodové rozestupy, což nám před zbývajícími zápasy – především doma – hraje do noty.

Podrobnosti z utkání proti Nýřanům B a tabulku najdete v rubrice Házenkáři.

Náš útok v předposledním zápase doma proti Ejpovicím

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode