Národní házená: Přijďme poděkovat našim hráčům za letošní sezónu

08.06.2013 08:03

Naši hráči TJ Spartak Rožmitál sice bodově dostihli před posledním kolem Oblastního přeboru Západočeského kraje v národní házené vedoucí Kyšice, ale jen zásluhou toho, že Kyšice v 21. kole zápas v Blovicích pro nezpůsobilý terén neodehrály. Oba týmy mají před posledním kolem 30 bodů a náskok před třetím Tymákovem pět bodů.

V posledním – dvaadvacátém kole – hostí naše mužstvo ve Starém Rožmitále béčko Nezvěstic, které je na čtvrtém místě, a vedoucí Kyšice béčko Přeštic. To je v tabulce osmé.

Předpokládáme, že naši borci vyhrají, vyhrají ovšem doma také Kyšice, takže vzhledem k pro nás nepříznivé bilanci vzájemných zápasů budou při stejném počtu bodů postupovat do II.  ligy ony. A to budou mít ještě k dobru odložený zápas v Blovicích, kde by mohly ovšem eventuálně prohrát. Ale nám by to stejně nebylo nic platné.

Takže patrně je rozhodnuto. Náš tým Rožmitálu skončí v tomto ročníku soutěže na druhém místě. Tedy všichni hráči by měli dostat, alespoň virtuálně, stříbrné medaile. Určitě by si je moc a moc zasloužili. Za předváděné výkony, herní nasazení do posledních minuty i za zábavu, kterou poskytovali divákům.

Věříme, že na poslední letošní mistrovské utkání v neděli 9. června přijde od 10.30 hodin na hřiště ve Starém Rožmitále rekordní počet diváků, kteří hráčům poděkují za letošní hru.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode