Národní házená: Skvělé vítězství v Tymákově nás posunulo do boje o postup do II. ligy

05.05.2013 22:59

5. května 2013 nastoupili naši borci k důležitému utkání na půdě druhého Tymákova B, který ještě před několika koly byl v tabulce před námi. Naše vynikající tažení jarní částí soutěže, kdy jsme ještě neztratili ani bod a z podzimního pátého místa jsme se vypracovali až na současné druhé místo, však čelem tabulky pořádně zamíchalo.

Do zápasu jsme šli s dvoubodovým náskokem před naším soupeřem. Po nervy drásajícím souboji jsme v Tymákově vyhráli o dvě branky 24:22 a odskočili mu již o čtyři body.

Po našem vítězství bude o to napínavější zápas v neděli 12. května od 10.30 hodin na hřišti ve Starém Rožmitále, kdy přivítáme první Kyšice, jež stejně jako my, na jaře ještě neprohrály. Na Kyšice ztrácíme pouhé dva body, a při naší výhře (a výhrách v dalších zápasech) a eventuálním zaklopýtnutí soupeře v dalších kolech, bychom byli rázem ve II. lize! Anebo – předpokládáme-li, že Kyšice, stejně jako my, ve všech zbývajících zápasech vyhrají – tak je musíme v neděli porazit alespoň o devět branek. Ale to by byl asi pořádný oříšek k rozlousknutí!

Proto je zcela nezbytné, abychom 12. května na našem hřišti vytvořili vynikající a mohutnou diváckou kulisu. Každý člověk, který se jen trochu cítí rožmitálským patriotem, by se měl na „utkání sezony“ dostavit.

Podrobnosti o zápase s Tymákovem najdete na liště Házenkáři.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode