Národní házenkáře prověří turnaj v Dobříši

07.03.2016 06:46

V sobotu 12. března 2016 se náš tým národní házené Spartaku Rožmitál zúčastní tradičního jednodenního turnaje Jiřího Rambouska. Už jednatřicátý ročník, který pořádá oddíl národní házené TJ Stará Huť, se koná ve sportovní hale v Dobříši.

Na turnaji bude hrát šest celků. Kromě Rožmitálu to budou účastníci oblastního přeboru Středočeského kraje Spoje Praha a domácí Stará Huť. K nim se přidá ještě béčko Tymákova, jež soutěží – stejně jako Rožmitál – v Západočeském oblastním přeboru, účastník II. ligy Avia Čakovice a áčko Tymákova, které je po podzimu na pátém místě v nejvyšší soutěži – l. lize. Tymákov je samozřejmě horkým favoritem na celkové vítězství v dobříšském turnaji.

Náš tým nastupuje hned v prvním utkání, které se hraje stejně jako všechna ostatní pouze 25 minut, v půl deváté ráno proti domácímu celku. Ve čtyři hodiny už by měl být po vzájemných duelech každý s každým znám vítěz.

A ještě poznámka k dosavadnímu účinkování našeho celku Spartaku Rožmitál na tomto turnaji.  V letech 2012 a 2013 jsme skončili poslední, v roce 2014 předposlední a vloni už druzí. Polepšíme si i letos?

Připomeňme však, že turnaj je především přípravou na mistrovské zápasy, na kterých nám letos bude na jaře zvlášť záležet. Vždyť budeme bojovat o postup do II. ligy. Po podzimní části jsme totiž v tabulce oblastního přeboru s náskokem čtyř bodů na prvním místě. Rozlosování turnaje Jiřího Rambouska najdete v rubrice Házenkáři.

Hráči Spartaku Rožmitál

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode