Národní házenkáři rokovali – 1/3

30.03.2015 06:55

Poslední březnovou sobotu uspořádal oddíl národní házené TJ Spartaku Rožmitál po roce schůzi svých členům a příznivců. V házenkářské klubovně na plácku ve Starém Rožmitále se sešlo 39 mužů a jedna žena.

Přestože oddíl národní házené už nemá alespoň pět let ze záhadných důvodů předsedu, výbor funguje dobře a stará se nejen o sportovní činnost hráčů, ale i o házenkářské hřiště.

Právě rekonstrukce a modernizace házenkářského hřiště byla hlavním tématem ve zprávě o činnosti i v bohaté diskuzi, která ještě pokračovala i po oficiálním ukončení schůze při konzumaci výborného párku.  O tom co se bude na hřišti ve Starém Rožmitále dít, napíšeme ve třetí části tohoto materiálu, teď alespoň ostatní záležitosti:

Jak informoval Ing. Josef Hrdina, připravuje se družstvo mladých, ve kterém jsou kluci i děvčata. Když těch deset dětí vydrží, měly by již na podzim hrát utkání na turnajích, neboť pro takový potěr mistrovské soutěže neexistují. Z hlediska budoucnosti národní házené v Rožmitále byla tohle jistě ta nejpozitivnější zpráva dne.

Ještě ale nejásejme! Mladí se dostanou do puberty a dorosteneckého věku, pak juniorského, zapálí se jim lýtka či se za prací odstěhují... a budeme zase tam, kde jsme nyní. Máme jediné mužstvo mužů a současným hráčům – ať chceme nebo nechceme – každým rokem přibývají vrásky na čele.

Pokračování zítra.

Momentky z jednání členské schůze

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode