Naše házenkáře uvidíme ve Starém Rožmitále asi až 13. června

07.05.2015 06:05

11. května 2015 zahájí pražská firma Ing. Jiří Huptych – J.I.H., která se specializuje na výstavbu sportovních zařízení, stavební práce na házenkářském hřišti a přilehlém hřišti volejbalu ve Starém Rožmitále. Stávající asfaltový povrch hřiště se bude kvůli odvodnění vrtat, takže poslední trénink na asfaltu bude v pátek 8. května. Poté již budou tréninky a zápasy házenkářského mužstva Spartaku probíhat na umělé trávě na školním hřišti ve městě. První mistrovské utkání na novém povrchu ve "Staráku" bude asi až v sobotu 13. června s Blovicemi. Tento zápas uzavře letošní ročník Oblastního přeboru Západočeského kraje v národní házené.

Připomeňme si ještě, co vše se bude na hřišti dělat. Dojde k vybudování nového povrchu EPDM (Conipur 2S) na stávající asfaltovou plochu a na přilehlé víceúčelové hřiště volejbalu a s tím související stavební práce.

Součástí zakázky jsou i nové branky na národní házenou, nové střídačky a dvě mobilní tribuny. Pro víceúčelové hřiště budou ještě dodány sítě na volejbal, na tenis a podle předpisů jednotlivých sportovních svazů budou osazeny sloupky.

Rekonstrukci a modernizaci v hodnotě 2 760 00 Kč (bez DPH) finančně pokrývá město Rožmitál p. Tř. a z Evropského fondu pro regionální rozvoj i Evropská unie.

Házenkářské hřiště ve Starém Rožmitále - současný stav

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode