Naši alej podporuje radnice i příbramský web

15.11.2018 03:52

K iniciativě Cvokařského muzea, které přihlásilo Alej Johanky z Rožmitálu do soutěže Alej roku 2018, se připojil zásluhou Františka Žána web rožmitálské radnice a včera i příbramský zpravodajský web www.pribram.cz, pro nějž informaci zpracoval jeho kmenový redaktor Miloslav Pavlík.

Nesmíme ale zapomínat ani na desítky uživatelů facebooku, kteří poslali svůj hlas prostřednictvím tohoto média. Vždyť právě na facebooku projevilo o naši zprávu zájem přes půldruhého tisíce lidí. To ale samozřejmě neznamená, že všichni věnovali dvě tři minuty na vyplnění ankety.

Zopakujme si, že hlasovat pro naši alej lze na https://www.alejroku.cz/2018/alej-johanky-z-rozmitalu . Telefonní číslo nemusíte uvádět. Ale pozor: Sami organizátoři přišli na to, že hlasování je dost komplikované, takže vydali toto upozornění:

„Při hlasování je nutné kliknout na odkaz, který Vám přijde obratem v emailu. Buďte trpěliví, někdy to může trvat i několik minut. Ohlídejte si doručení emailu, někdy může spadnout do spamu. Pokud by se Vám email nedoručil, vyplňte znovu hlasovací formulář, dbejte na správnost emailové adresy. Bez potvrzení přes odkaz v emailu se hlas nezapočítá“

Tak do toho! A někteří možná – znovu do toho!

Alej Johanky z Rožmitálu v roce 2006

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode