Naši skončili hned pod stupni vítězů

13.03.2016 16:34

Jednatřicátého ročníku turnaje Jiřího Rambouska v národní házené, který se konal v sobotu 12. března 2016 v Dobříši, se zúčastnila mužstva TJ Stará Huť, Avie Čakovice, KNH Spoje Praha , Sokola Tymákov A, Sokola Tymákov B a našeho Spartaku Rožmitál. Hrací doba byla 1x 25 minut a hrál každý s každým.

Na turnaj odjížděli Rožmitálští pouze s osmi hráči, a z toho byli pouze dva obránci.

Turnaj vyhrála druholigová TJ Avia Čakovice před domácí Starou Hutí a áčkem Tymákova. Rožmitál skončil čtvrtý, za ním pak na pátém místě se umístilo béčko Tymákova a poslední bez bodu zůstaly Spoje Praha.

Naši porazily Spoje 9:8 a béčko Tymákova 14:9. prohráli se Starou Hutí 10:14, s Čakovicemi 9:10 a s prvoligovým áčkem Tymákova 12:14. Celkem nastříleli 54 branek, což je obdivuhodné, neboť celkový vítěz vstřelil jen o jednu více! I obrana, v níž musel zaskakovat jeden z útočníků, si vedla velmi dobře. Přestože Rožmitálští nastoupili do turnaje v silně kombinované sestavě, přesto na nich bylo znát, že v zimě nelenili a do jarních mistrovských bojů jsou dobře připraveni.

Naše sestava v Dobříši: Dušan Sadílek - Petr Melichar, David Franěk, Zděnek Sadílek – Josef Zemek, Jakub Pazderník, Petr Šourek a Roman Stöckl

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode