Naší webové stránce je už rok

16.02.2013 12:17

18. února 2013 to bude právě rok, co se na síti sítí poprvé objevila stránka věnovaná Cvokařskému muzeu a Starému Rožmitálu. Za těch 365 dní zde bylo zveřejněno přes 300 zpráv v rubrice Novinky, 23 z 30 plánovaných dílů seriálu Co domy vyprávějí, řada informací o místním sboru dobrovolných hasičů a o oddílu národní házené.

Web staryrozmital.cz se pravidelně věnuje i smutnému osudu rožmitálského zámku a církevním restitucím, které se dotýkají Rožmitálska. Lze tu však nalézt i zcela nepodstatné věci jen tak pro radost. Důležitým zdrojem informací je rubrika Co nás čeká, tedy co se bude v nejbližší době ve Starém Rožmitále dít.

Od začátku ledna 2013 je Starý Rožmitál a Cvokařské muzeum také na na Facebooku (viz lištu vlevo). Tady si můžete prohlédnout spoustu fotografií z nejrůznějších akcí ve Starém Rožmitále.

Samotné Cvokařské muzeum opět otevře pro veřejnost po zimní přestávce na Velikonoce v sobotu 30. března 2013. Stejně jako vloni, mohou návštěvníci do muzea přijít každý den od slušné hodiny ranní do soumraku, a to zadarmo.

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode