Návrat na turnaj v Dobříši

20.02.2023 19:24

Po covidovém půstu vstoupili včera národní házenkáři do tradičního Memoriálu Jiřího Rambouska v dobříšské hale, který pořádá TJ Stará Huť. Přestože rožmitálští muži své družstvo rozpustili, neznamená to, že se i nadále nescházejí, v pátečních podvečerech na svém hřišti netrénují, v klubovně nedebatují a mládeži se nevěnují. Naopak. To vše trvá, jen nehrají mistrovská utkání.

Do Dobříše s sebou vzali starší žáky a dorostence a s chutí se pustili do pěti soupeřů. Čtyřikrát sice prohráli, ale jednou i zvítězili. A to ocenili hlavně mladí, kteří si s mazáky poprvé zahráli pořádný zápas.

Na turnaji obsadili poslední místo, což se ostatně stalo i v roce 2012, po těchto výsledcích: Spoje Praha 7:11, Čechy B 5:17, Řevnice 13:12, Čechy A  4:10 a Stará Huť  9:13. Vítězem turnaje se stalo družstvo Čechy B.

Naše sestava a branky: D. Sadílek - P. Blažek, D. Franěk, M. Hejra, P. Metlička, J. Vondrášek - P. Šourek (13 branek), J. Pazderník (9), P. Melichar (1), D. Pospíšil (4), M. Jeníček (7) a T. Blažek (4). Trenéři: Miroslav Leiterman, Pavel Jeníček a Ondra Melichar.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode