Nejmladší házenkářky ladily formu na Šumavě

02.08.2019 04:04

Přípravka děvčat Spartaku Rožmitál v národní házené pod vedením Moniky a Petra Šourkových do teď jen trénovala, ale od září už bude hrát v Západočeském přeboru mistrovské turnaje. I když jeden – ten ve Starém Rožmitále letos 28. května – si nanečisto dívky vyzkoušely. Hned v úvodním zápase s béčkem Újezda vyhrály a poznaly, jaký je to báječný pocit dosáhnout vítězství.

Tak jako před 25 lety tehdejší trenéři připravili pro současné házenkářské dospěláky letní soustředění, tak v letošním červenci tehdejší děti vzali současný, o generaci mladší házenkářský potěr a hurá s ním na soustředění na Šumavu.

Výprava odjížděla 10. července v dopoledních hodinách se 16 dětmi a 4 dospělými směr Filipova Huť. Kufry aut měli účastníci naplněny jídlem, hrami a vším potřebným k uspořádání nezapomenutelných zážitků. Na Šumavě pobyli čtyři dny a tři noci (které byly náročnější). Nachodili spoustu kilometrů, zažili déšť i sluníčko, ale i spoustu zábavy, her, diskotéku, vyrábění, opékání buřtů, atd.

Příprava všeho a starost o děti byla veliká, ale vidět děvčata, jak se dobře baví a užívají si spolu krásně strávený čas stojí za to….. a bez telefonů!

Foto: Monika Šourková

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode