Nezvěstice B - Rožmitál 15:11 (7:6)

25.04.2015 20:34

Sobotní zápas prvního jarního dvoukola jsme 25. dubna 2015 odehráli v Nezvěsticích. Museli jsme se obejít bez zraněného Petr Melichara, kterého v útoku nahradil Josef Zemek. První branku zápasu vstřelili domácí, my jsme z následného útoku vyrovnali. V desáté minutě jsme šli poprvé do vedení a nadále jsme si udržovali jednobrankový náskok. V 15. minutě jsme vedli o dvě branky, ale domácí z několika rychlých brejků skóre zápasu otočili a rázem jsme prohrávali o jednu branku my.

Vstup do druhého poločasu nám vyšel na výbornou. Obraně v čele s brankářem se podařilo odrazit několik útoků domácích, náš útok nabídnuté šance využil a v desáté minutě jsme vedli 10:8. Pak se ale na dlouhou dobu náš útok odmlčel. I když si dokázal brankové příležitosti vypracovat, tak chyběla přesnost v zakončení. Přestalo se dařit i obraně, která nechala několikrát útočníky soupeře na našem brankovišti samotné, a ti se v zakončení nemýlili. Domácí tak zápas dokonale otočili a zvítězili 15:11.

Sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Stoklasa, D. Franěk, J. Vondrášek - J. Pazderník, P. Šourek, R. Stöckl, J. Zemek

Branky: J. Zemek 5, P. Šourek 3 a R. Stöckl 3 - za domácí: Dobiáš 6, Havlíček D. 3, Havlíček J. 3, Hach 2 a Šilhánek 1

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode