Nezvěstice B - Rožmitál 21:20 (11:9)

23.10.2012 09:02

K poslednímu zápasu podzimu jsme zajížděli 21. října 2012 do Nezvěstic. První branky se diváci dočkali až ve třetí minutě, kdy se domácí dostali do vedení 1:0. Až do šestnácté minuty jsme stále dotahovali jednobrankový náskok domácích, pak se nám podařilo otočit a ujeli jsme se vedení 5:4. Později se ukázalo, že to bylo bohužel naše vedení jediné. Domácí šňůrou tří branek srhli vedení na svoji stranu a do konce poločasu si udržovali dvoubrankový náskok.
Začátek druhého poločasu byl vyrovnaný, v šesté minutě se nám podařilo vyrovnat na 12:12. Pak si ovšem slabou chvilku vybrala naše obrana, když během tří minut inkasovala čtyři branky. Po změnách v obraně se nám sice postupně dařilo vedení nezvěstických snižovat, domácí si ale závěr zápasu pohlídali a tak jsme nakonec prohráli o jednu branku 20:21. V polovině soutěže jsme na 5. místě, se čtyřbodovou ztrátou va vedoucí Kyšice.
Sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, M. Hejra, J. Stoklasa, J. Vondrášek - P. Melichar, R. Stöckl, J. Zemek, P. Šourek, J. Pazderník, J. Pičman
Branky: Šourek 11, Stöckl 5, Melichar 4 - za domácí: Svatoš 9, Nachtman 7, Dobiáš 3, Havlíček 2

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode