O naší výhře rozhodl jediný gól

06.04.2014 12:28

AKTUALIZOVÁNO v 20.40 hod.

V prvním utkání Oblastního přeboru Západočeského kraje v národní házené 6. dubna 2014 porazil Spartak Rožmitál na domácím hřišti ve Starém Rožmitále celek Nýřan B rozdílem jediné branky 20:19 po poločase 10:10. Rožmitálští tak v tabulce na druhém místě neztratili kontakt s vedoucími Příchovicemi a právě třetím Nýřanům odskočili o tři body.

Dnešní mistrovský duel měl všechny příznaky teprve začínající herní sezony. Řada nepřesností na obou stranách, převážně v prvních třiceti minutách, přispěla k nervózní hře. Zápas měl dva zcela rozdílné poločasy. V první půli jsme už prohrávali o čtyři branky, naopak v druhém poločase jsme už o čtyři góly vedli. Poločas nakonec skončil nerozhodně a nerozhodný byl také ještě dvě minuty před koncem celý zápas. Diváci, jichž se po počátečních rozpacích nakonec sešlo docela dost, jistě nelitovali, že nedělní dopoledne strávili s našimi házenkáři. Po závěrečném hvizdu rozhodčího mohli na domácích házenkářích vidět, jakou mají z výhry nad těžkým soupeřem ohromnou radost.

Podrobnou reportáž z vítězného utkání si přečtěte v rubrice Házenkáři. Tady alespoň pár fotografií.

Dnes se hrála i ostatní utkání prvního kola. Vedoucí Příchovice doma těsně porazily béčko Tymákova, které se pohybuje ve středu tabulky, 19:18 a udržely si tak před námi dvoubodový náskok.

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode