Osek - Rožmitál 24:16 (10:8)

11.05.2014 20:58

V osmnáctém kole jsme zajížděli do Oseka. Již dopředu jsme věděli, že nás nečeká lehké utkání, přestože domácí tým je na posledním místě oblastního přeboru. Začátek zápasu byl vyrovnaný, ve čtvrté  minutě byl stav 2:2. V šesté minutě jsme dokonce vedli o dvě branky 4:2. Pak se na nějakou chvíli odmlčel náš útok, domácí toho využili a ve dvanácté minutě bylo vyrovnáno 4:4. Až do 24. minuty na námi vstřelený gól domácí vždy odpověděli také vstřelením branky. Závěr poločasu byl ale v režii Sokola Osek, který vstřelil tři branky a výsledek půle otočil ve svůj prospěch.

Stejně tak jako konec prvního poločasu, nám nevyšel vstup do poločasu druhého. Domácí rychle vstřelili tři branky a rázem jsme prohrávali 8:13. Našemu útoku chyběla přesnost v zakončení, naše obrana si nedokázala poradit ve hře jeden na jednoho nebo střelbou z větší vzdálenosti. Zápas jsme na konec prohráli rozdílem osmi branek 16:24.

Sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, Z. Sadílek, J. Stoklasa, M. Hejra - P. Šourek, R. Stöckl, P. Melichar a J. Zemek

Branky: P. Šourek 9, R. Stöckl 4 a P. Melichar 3 - za domácí: Stach 10, Hirman 7, Maršík 6 a Macht 1

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode