Po 7 letech máme v Rožmitále opět ligu!

05.06.2016 15:09

AKTUALIZOVÁNO ve 22.45 hodin

V neděli 5. června odpoledne porazil Spartak Rožmitál v předposledním kole oblastního přeboru v Kyšicích tamní béčko 25:18 po poločase 16:9. Znamená to, že nehledě na to, jak dopadne dnešní utkání Přeštic s Liticemi, POSTUPUJEME DO II. LIGY!

Dlouhých sedm let čekali hráči a příznivci národní házené na návrat do II. ligy. Každým rokem sice bylo naše mužstvo v Západočeském oblastním přeboru téměř na špici tabulky, ale vždycky chyběl ten pověstný krůček k celkovému prvenství. Až letos se to podařilo!

Většina hráčů, kteří za Spartak postup do ligy vybojovali, si ligová klání v sezóně 2008 – 2009 dobře pamatuje. Vždyť to byli už oni, kdo vůbec poprvé v osmdesátileté historii národní házené ve Starém Rožmirále k nám ligu dostali. Sice hned po ročním působení nešťastně sestoupili, ale alespoň načerpali zkušenosti, které teď budou moci využít.

Hráčům posíláme na radostnou cestu domů z Kyšic velké blahopřání a už teď se těšíme na jejich mistrovskou korunovaci a velkou oslavu 12. června v 10.30 ve sportovním areálu ve Starém Rožmitále, kdy bude sehráno utkání posledního kola s Osekem.

Podrobnosti ze zápasu v Kyšicích najdete v rubrice Házenkáři.

Letos jsme dostali všechny soupeře na lopatky

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode