Vánoční veletrh Sběratel

20.11.2021 00:01

Vánoční mezinárodní veletrh Sběratel, novinka v portfoliu naší spřátelené veletržní agentury Double Impact, bude šancí k nakoupení vánočních dárků. Veletrh začíná v Praze v hotelu Olympik Congress dneska v 10 hodin a končí zítra 21. listopadu v 16 hodin. 

Na všechny příchozí čeká přes 50 prodejců z 20 zemí nabízejících poštovní známky, mince, bankovky, staré pohlednice, sběratelské kuriozity a další předměty. Více informací o veletrhu najdete tady.

Nová sběratelská série Bájné země filmového plátna veletrhu Sběratel představuje fiktivní bankovky ze států, které se objevují jen ve slavných filmech. První fantaskní bankovkou, která má premiéru na vánočním veletrhu Sběratel, je 1 000 000 venetos Republiky Marina Veneta z komedie Muž z Acapulca.

Vánoční veletrh Sběratel připomene, že John Lennon, slavný člen Beatles byl také filatelista! Jeho tzv. modré album, které dával dohromady jako teenager, si návštěvníci budou moci prohlédnout na věrných reprodukcích. Poštovní správa OSN pak k 50. výročí vydání jeho sólového alba Imagine emitovala sadu poštovních známek, které budou na veletrhu exkluzivně v prodeji, konkrétně na stánku sberatelshop.cz.

 

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode