Povídá se, povídá ...

16.04.2013 15:40

Starým Rožmitálem nyní letí zaručená zpráva, že se zakládá Jacht Club. Zdá se vám to málo pravděpodobné? Známe přeci naši říčku Vlčavu, která kromě občasných hrozeb povodněmi, je jinak mírná a mělká, že by snad neudržela ani necky. A Podzámecký rybník? Ten by se více hodil pro dívčí zápasy v bahně. Děvčata by se nemusela bát, že se v půlmetrové hloubce utopí, a pánové by se měli na co dívat.

Zpráva o zakládání Jacht Clubu však bude mít asi reálný základ. Vždyť informace visí ve skříňce na bývalém kulturním domě. A prý se už dokonce tisknou členské legitimace, pardon, karty...a každý z už asi třiceti zájemců by chtěl mít kartu s číslem 001 nebo eventuálně 007.

Zavřete oči a představujte si: Pohodička na velké jachtě, kterou možná míval samotný Onassis, když k sobě lákal Jacquelinu, opalovačka jen tak, protože tak velkou plochu Podzámeckého jezera nikdo nepřehlédne, a k tomu všemu se z oken zámku line relaxační hudba, jež prováží v zámeckých komnatách návštěvníky. Nebo že by se do Rožmitálu vrátila jachta vyrobená pro továrníka Stehlíka? Ale pokračujme ve snění: U jachty přirážejí motorové čluny, které po dobrodružné cestě od Obžery tak tak překonaly peřeje v Ruslandu....Stop! Zastavme to!

Vrátíme se raději do reality a za nějaký čas jistě přineseme víc podrobností.

Na Podzámeckém rybníku už pokusy s rekreačním využitím této obrovské vodní plochy začaly.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode