Povrch házenkářského hřiště potřebuje opravu

15.11.2019 02:58

Drsné podhorské podnebí na Rožmitálsku se podepisuje nejen na dřevěných konstrukcích a střechách domů, ale i na povrchu házenkářského hřiště ve Starém Rožmitále. V červnu 2015, kdy byl zrekonstruovaný sportovní a oddechový areál slavnostně předán do užívání, nastoupili národní házenkáři ke hře na zcela novém a moderním povrchu nazývaném Conipur*). Za čtyři roky se ale začaly na něm objevovat trhlinky, na které je nutné okamžitě reagovat, aby se nerozjely.

Rada města Rožmitálu pod Třemšínem tedy na svém posledním zasedání 23. října schválila aplikací laku a drobných oprav firmou Linhart spol. s r.o., sportovní stavby, za celkovou cenu 170.496,-Kč bez DPH.

*) Conipur 2S je elastický sportovní umělý povrch určený pro sportovní zařízení. Jedná se o dvouvrstvý, voděpropustný polyuretanový povrch s rovnou, porézní vrstvou. Spodní vrstva je tvořena černým gumovým granulátem SBR o frakci 1 – 4 mm a polyuretanovým pojivem Conipur. Svrchní vrstva je tvořena EPDM gumovým granulátem ve standardní cihlově červené barvě, velikost zrna granulátu 1 - 3 mm a polyuretanovým pojivem Conipur.

Házenkářské hřiště před rokem 2015 a po něm

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode