Příchovice - Rožmitál 26:19 (12:11)

20.04.2014 20:30

Nedělní (20. dubna 2014) utkání dvoukola jsme odehráli na půdě vedoucího celku přeboru  áčka Příchovic. Vstup do utkání nám vyšel na výbornou, v šesté minutě jsme vedli 3:1. V desáté minutě bylo ovšem srovnáno 3:3. Zbývající část prvního poločasu nabídla stále stejný obraz hry. My jsme vstřelili gól, kterým jsme se dostali do vedení, a Příchovičtí hned odpověděli také vstřelením branky. Takže skóre vždy vyrovnali. Změnilo se to až v závěru, kdy jsme v útoku zbytečně ztratili balon a domácí vstřelili branku z pokutového hodu.

Druhý poločas jsme propadli hlavně v obraně. V podstatě každá útočná akce domácích skončila brankou. Nepomáhalo nám ani měnit rozestavení ani jiné složení naší obrany. Rozdíl ve skóre narůstal, v osmé minutě jsme prohrávali 17:14, ve dvanácté už 19:15. Následných deset minut náš útok nevstřelil žádnou branku, na druhé straně domácí stále bez problémů překonávali naší obranu. Ve 22. minutě jsme prohrávali 22:15. Závěr zápasu byl vyrovnaný, padlo ještě osm branek, po čtyřech na obou stranách.

Příchovice si vítězstvím upevnily první místo v oblastním přeboru a mají náskok pěti bodů na druhé Nýřany B. Ty využily našeho zaváhání před týdnem ve Stupně a dnes v Příchovicích, a odsunuly nás na třetí místo.

Sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, J. Vondrášek, J. Stoklasa, M. Hejra - P. Šourek, R. Stöckl, P. Melichar, J. Zemek

Branky: Šourek 9, Stöckl 7 a Melichar 3 - za domácí: Hošťálek 11, Nohava 5, Nohavec 5, Brejcha 3, Šilhavý 1 a Fráňa 1

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode