Přípravka dnes zlatá a za celou sezónu stříbrná

09.06.2018 21:53

AKTUALIZOVÁNO 24. června:

Starší přípravka Spartaku Rožmitál v národní házené si ten nejlepší výkon nechala až na poslední turnaj a pro domácí diváky. Dnes mezi dvanácti účastníky posledního klání v této sezóně mladí Rožmitalané nezaváhali a turnaj s přehledem vyhráli. Ve finálovém zápase rozstříleli Litohlavy 8:3 a získali zlaté medaile. Na turnaji nenašli přemožitele a do finále postoupili výhrami přes Nezvěstice 7:2, Příchovice 9:1, Újezd A 10:0, Přeštice B 11:1, Přeštice A 5:3, Ejpovice 4:1 a Kyšice B 7:3.

Naše sestava a branky: Jakub Hofman - Tomáš Blažek (21 branek), Kryštof Karlík (12), Tomáš Horák (1), David Pospíšil (22) a Patrik Španihel (5)

Nutno ještě dodat, že Spartakovci si vedli výborně po celý podzim a jaro. Hráli celkem na devíti turnajích, jichž se pravidelně zúčastňovalo patnáct týmů, a celkově obsadili vynikající druhé místo! Takže veliké poděkování celému družstvu přípravky a jeho trenérům.

Dnes vůbec patřil celý den ve Starém Rožmitále národní házené. Odpoledne, po dekorování vítězů turnaje přípravek a před sranda mačem dámy versus starší páni, sehrály dramatické utkání mladší žačky. V duelu s béčkem Přeštic sice prohrály, ale jen těsně 9:11 po poločase 6:7.

Naše sestava: N. Vaňková - T. Drechslerová, Hejrová A., Černovská J., Kropáčková K., Čipelová J. - Brejchová D., Feltová B., Karlíková K. Tomanová N.

Naše branky: Brejchová 6, Tomanová 3


Ilustrační foto

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode