Přípravka pořád lepší a lepší

28.09.2016 22:17

Třetí letošní turnaj starších přípravek národní házené se konal 28. září 2016 v Ejpovicích. Původně bylo na turnaj přihlášeno deset týmů rozdělených do dvou skupin. Ale na poslední chvíli se po odhlášení jednoho z týmů hrálo systémem každý s každým. Hrací doba na jeden zápas byla čtrnáct minut.

Prvním naším soupeřem byl celek Přeštic B, který jsme po vyrovnaném průběhu utkání porazili 6:5. Následovalo další vyrovnané utkání, tentokrát s Přešticemi A, které skončilo remízou 6:6. K dalšímu zápasu jsme nastoupili proti Litohlavům, pozdějšímu vítězi celého turnaje. Utkání jsme prohráli 5:7.

Chuť jsme se spravili vítězstvím nad Kyšicemi 7:3, ve kterém svoji první branku vstřelil Jakub Hofman. I v dalším zápase jsme zvítězili, porazili jsme Nezvěstice 4:1. Následovaly dvě porážky, obě s týmy, které se v závěrečné tabulce umístili nad námi. Podlehli jsme domácím Ejpovicím 4:7 a Tymákovu 3:4. V posledním zápase jsme suverénně porazili Plzeň-Újezd 6:0, a to jsme ještě spoustu příležitostí ke vstřelení branky nevyužili. Na turnaji jsme obsadili celkové čtvrté místo z devíti družstev, což je zatím naším největším úspěchem.

Naše sestava a branky: M. Hrdina - D. Pospíšil (30 branek), T. Blažek (7 branek), K. Karlík (2 branky), A. Hejrová a J. Hofman (2 branky).

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode