Prodá majitel rožmitálský zámek? – 5/8

29.08.2018 04:44

Jak dr. Roderick Marshall, tak Ing. Zuzana Mruškovičová se vedle byznysu aktivně podíleli na činnosti církevních institucí a charitativní činnosti. Snad největším charitativním projektem, na němž spolupracovali, bylo vybudování zdravotní kliniky v odlehlé rwandské oblasti Bisero v roce 2011. O rok později už Marshallova firma NRD věnovala například šedesáti vdovám po obětech genocidy ve Rwandě potraviny, ošacení a životní potřeby v hodnotě našich téměř 50 tisíc korun.

Adresy pro své podnikání, které jsou zapsány v obchodním rejstříku, jsou vesměs v církevních budovách. Firma Trinity Coop, s.r.o. sídlí na adrese Praha 1, Spálená 81/6. Stejnou adresu má i firma The Spalena Company, s.r.o,. jejímž prostřednictvím drží dvacetiprocentní podíl ve firmě Trinity Coop a tudíž i v zámku paní Mruškovičová. Od roku 2012 je také jedinou jednatelkou firmy Trinity Coop, takže jedině ona může ohledně zámku jednat. Zásilky na tuto adresu však pošta vrací jako nedoručené. Jakékoli označení obou firem na objektu chybí.

Majitelem rozsáhlé budovy je Arcibiskupství pražské, které ji v roce 2006 poskytlo farnosti Nejsvětější trojice řeckokatolických křesťanů slovenské národnosti.

Paní Mruškovičová má trvalé bydliště v Bratislavě, pan Marshall v Praze. Jak jsme ho hledali, to je téměř detektivka. Tu si ale přečtete zítra.

Praha 1, Spálená 81/6. Tady by měly sídlit firmy Trinity Coop a The Spalena Company

Začátkem roku 2013 měly obě firmy označení na poštovní schránce

Teď už to neplatí

Nelze se divit, že pošta je bezradná a zásilka s otevřeným dopisem a podpisy se vrátila zpět

 

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode