První Spitky a nealko, druhé Bombičky

27.08.2016 19:44

V sobotu 27. srpna 2016 uspořádalo AVDSR (Amatérské volejbalové družstvo Starého Rožmitálu) ve sportovním areálu ve Starém Rožmitále druhý ročník Starácké plácané, což je upravená verze volejbalu. Stejně jako vloni, tak i letos se turnaje zúčastnilo osm smíšených družstev. Chyběl ovšem loňský vítěz – družstvo Samoluk – a tak si na krásný pohár, medaile a velké šampáňo mohl brousit zuby kdokoli jiný. Hrálo se na dva vítězné sety do 15 bodů, přičemž věkový rozptyl hráčů a hráček se pohyboval od 18 do 60 let.

Po celodenním maratonu za horkého počasí zvítězilo družstvo Spitky a nealko z města, před domácími Bombičkami. Na třetí příčku dosáhl Vestáj. Turnaj byl velmi dobře zorganizován, nic nechybělo, jídlo bylo, pití bylo, v požární nádrži se dalo i vykoupat a výsledky byly průběžně zveřejňovány na informační tabuli. Starý Rožmitál zase zažil krásnou sobotu.

Více fotografií na https://www.facebook.com/Cvokarskemuzeum/

Rozhodčí byli neoblomní a trestali každou chybku

Dva snímky z finálového utkání domácích Bombiček se Spitkami a nealkem. Spitky a nealko porazily Bombičky 2:1 (11:15, 16:14 a 15:13)

Pro první tři družstva byly připraveny hodnotné ceny a raritní medaile

Třetí místo si v turnají vybojovalo družstvo Vestáj

Na druhém místě skončily domácí Bombičky

Celkové vítězství a pohár vybojovalo družstvo Spitky a nealko

Pavla Zehnulu překvapila cena pro nejstaršího hráče

Šťastné Spitky a šťastné nealko

Poděkování za bezchybné uspořádání druhého ročníku turnaje zaslouží všichni členové starorožmitálského realizačního týmu

V 10 hodin dopoledne nastoupili na hrací plochu všichni hráči a hráčky

Bez sponzorů už dneska tak velký podnik nejde zrealizovat. 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode