Razantní obránci Jiří Stoklasa a David Franěk

16.08.2019 02:00

Čtvrtá sezóna druholigového účinkování národních házenkářů Spartaku Rožmitál se nezadržitelně blíží. Vraťme se však ještě k nedávno skončenému ročníku 2018/2019. Už jsme informovali, že náš útočník Petr Šourek se stal nejlepším střelcem II. ligy, skupiny A (viz https://www.staryrozmital.cz/news/petr-sourek-opet-kralem-druholigovych-strelcu/). Dnes si rozebereme, jak jsme na tom byli s kartami od rozhodčích.

I v této „soutěži“ máme svého zástupce vysoko. Obránce Jiří Stoklasa byl totiž po Zdeňkovi Tomanovi z TJ Příchovice druhým nejvíce trestaným hráčem naší skupiny II. ligy. Celkem za sezónu nasbíral šest žlutých a tři červené karty.

Soupeřovým útočníkům razantně bránil ve střelbě i David Franěk. Jemu rozhodčí ukázali celkem šest žlutých a jednu červenou kartu. Z dalších našich obránců viděl dvakrát žlutou Pavel Blažek a jednu Josef Vondrášek.

Útočníci nemají tolik příležitostí si zahrát karty, takže jen tři se dostali do zápisů rozhodčích – Roman Stöckl za jednu žlutou a jednu červenou, Jakub Pazderník za jednu červenou a Petr Melichar za tři žluté.

Mužstvo jako celek se v soutěži slušnosti umístilo uprostřed tabulky.

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode