Národní házená: Z dosavadních pěti utkání máme plný počet bodů

30.04.2013 06:54

Národní házená: Z dosavadních pěti utkání máme plný počet bodů

Ve druhém utkání víkendového dvoukola porazili naši házenkáři v neděli 28. dubna 2013 na hřišti ve Starém Rožmitále silný celek Ejpovic a zatím z dosavadních pěti utkání získali plný počet bodů.

Je ovšem nutné připomenout, že doma jsme zatím hráli třikrát a venku jen dvakrát. O tom, že v jarní části oblastního přeboru máme výhodu jednoho zápasu doma navíc, jsme už psali. Díky rozlosování jsme více zápasů na hřištích soupeřů odehráli již na podzim. To nám dává určitou výhodu při souboji o první místo v tabulce a o postup do 2. ligy.

Po pátém jarním kole jsme v tabulce už druzí, pouze dva body za Kyšicemi, které hostíme doma v sedmém kole 12. května 2013. Na podzim jsme u nich prohráli rozdílem osmi branek, máme tedy co oplácet. Hodně práce však budeme mít už o týden dříve 5. května, kdy hrajeme v Tymákově, který je třetí, jen dva body za námi.

Tyto dva zápasy – v Tymákově a doma proti Kyšicím – budou pro nás letos rozhodující. Věříme, že naši házenkáři budou ve svém vítězném jarním tažení pokračovat i nadále!

Více o zápase proti Ejpovicím si přečtete, když kliknete vlevo na lištu Házenkáři.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode