Rožmitál – Litice 15:11 (8:6)

23.04.2012 16:09

Do prvního jarního zápasu na domácím hřišti 22. dubna 2012 jsme nastoupili bez zraněného Petra Melichara. S menšími zraněními nastoupili také Jiří Stoklasa a Josef Zemek. První branku zápasu jsme vstřelili my, hosté ale z následného útoku vyrovnali. V sedmé minutě jsme vedli 3:1, ovšem v minutě osmé jsme obdrželi dvě branky a stav byl 3:3. V následujících deseti minutách naše obrana žádnou branku neinkasovala, a naopak náš útok dokázal branky střílet a bylo z toho vedení 6:3. Zbytek poločasu byl vyrovnaný. V závěru jsme se o lepší poločasový výsledek připravili sami, když náš útok ztrácel míče několika špatnými přihrávkami a obrana pak inkasovala z rychlých brejků.

V úvodu druhého poločasu jsme si vypracovali výraznější náskok. V 10. minutě jsme vedli o pět branek 12:7 a utkání se zdálo být rozhodnuté. Našemu útoku se ale přestalo dařit, čehož hosté využili a snížili na rozdíl tří branek. Ve 14. minutě byl stav 13:10. Naše obrana v čele s brankářem od této chvíle dovolila Litickým skórovat pouze jednou, náš útok přidal do konce poločasu ještě dvě branky a bylo z toho naše vítězství 15:11. Za velmi chladného počasí zápas s přehledem odřídil Václav Slavík.

Náš tým si udržel druhé místo v tabulce čtyři body za Zálužím, které vyhrálo v Blovicích.

Sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, M. Hejra, J. Stokalsa, D. Franěk, J. Vondrášek, Z. Sadílek - P. Šourek, R. Stöckl, J. Pičman, J. Pazderník, J. Zemek

Branky: Šourek 7, Stöckl 6, Pičman 2 - za hosty: Vyoral 7, Pelech 3, Bek 1

Na první jarní utkání na domácí půdě se přišlo podívat několik desítek fandů.

Národní házená není sportem pro primadony,

ale pro tvrdé chlapy, ale i ženy (dříve bývalo ve Starém Rožmitále i úspěšné družstvo žen).

Pro ty, co ještě na české házené ve Starém Rožmitále nebyli, ale určirě se chystají: Naši borci jsou v modrých dresech.

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode