Rožmitál - Příchovice 12:21 (4:9)

08.09.2013 15:56

K nedělnímu zápasu víkendového dvoukola jsme 8. září 2013 nastoupili doma proti Příchovicím. Se soupeřem jsme dokázali držet krok pouze do jedenácté minuty prvního poločasu, kdy jsme vedli 4:3. Pak se na dlouhou dobu odmlčel náš útok a branky střílel pouze soupeř. Naše obrana bohužel tým moc nepodržela a ani po změnách v rozestavení nenašla recept na útok Příchovic. První poločas jsme tak prohráli 4:9.

Do druhého poločasu jsme obranu prostřídali, ale ani to nepomohlo. Příchovice se i nadále snadno prosazovali, zejména ve hře jednoho na jednoho. Náš útok sice začal znova střílet branky, ovšem soupeř vždy na naše snížení odpověděl také vstřelením branky. V osmé minutě byl stav 8:13. Utkání bylo z obou stran hodně nervózní a obě obrany hrály tvrdě. Nám to ale k obratu ve skóre nepomohlo, naopak soupeř brankový rozdíl navyšoval. Skóre se zastavilo na konečných 12:21.

Sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, J. Stoklasa, M. Hejra, J. Vondrášek - P. Melichar, R. Stöckl, J. Pičman, J. Pazderník, P. Šourek

Sestava: P. Šourek 8, R. Stöckl 2, J. Pičman 1 a J. Pazderník 1 - za hosty: Nohava 9, Hošťálek 8 a Nohavec 4

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode