Rožmitál - Příchovice 15:22 (7:13)

01.10.2016 21:15

První branku utkání 1. října proti Příchovicím vstřelili ve čtvrté minutě hosté, my jsme z následného protiútoku srovnali. V osmé minutě jsme prohrávali rozdílem dvou branek 1:3, ve čtrnácté minutě 3:5. O minutu později se nám sice podařilo snížit na 4:5, to ale bylo z naší strany na dlouhou dobu vše.

Následně se ale přestalo dařit našemu útoku, nevyvarovali jsme se špatných přihrávek a když už se nám podařilo zakončit, tak naše střelecké pokusy likvidovala obrana soupeře. Naši obránci si nedokázali poradit s útočnými akcemi příchovických útočníků a tak jsem ve 25. minutě prohrávali 4:11 a utkání bylo prakticky rozhodnuté.

Malou naději na zvrat v zápase jsme vzkřísili v sedmé minutě druhého poločasu, když jsme snížili na 10:14. Rozdíl čtyř branek vydržel až do sedmnácté minuty, následně hosté zvýšili na rozdíl pěti branek. Stav byl 13:18.

Do konce zápasu hosté vedení ještě navýšili, skóre se zastavilo na konečných 15:22. Zaznamenali jsme tak pátou porážku v řadě a v tabulce nám po odehraném sedmém kole patří předposlední, jedenáctá příčka.

Naše sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, J. Stoklasa, J. Vondrášek, M. Hejra - P. Šourek, R. Stöckl, J. Zemek, J. Pičman, P. Melichar

Branky: P. Šourek 7, P. Melichar 4, R. Stöckl 3 a J. Zemek 1 - za hosty: Brejcha 10, Frána 7, Hošťálek 4 a Šilhavý 1

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode