Rožmitál - Příchovice B 19:13 (11:5)

11.10.2014 20:01

V sobotním zápase 11. října 2014 druhého podzimního dvoukola jsme se na domácím hřišti utkali s béčkem Příchovic. První branku utkání vstřelili hosté, my jsme třemi góly skóre otočili a v páté minutě jsme vedli 3:1. Dvoubrankový náskok jsme si udržovali až do šestnácté minuty, kdy byl stav 7:5. Až do konce poločasu se už hostující útočníci neprosadili, naopak naši útočníci přidali ještě čtyři branky a tak jsme první poločas vyhráli 11:5.

V šesté minutě druhého poločasu jsme vedli rozdílem osmi branek 14:6. V následujících minutách si slabší chvilku vybrala naše obrana, která svou nekoncentrovaností dovolila hostům brankový rozdíl snížit a v desáté minutě byl stav 15:9. Přestože jsme z následujících dvou útoků opět odskočili na rozdíl osmi branek, tak naše obrana druhý poločas nepředváděla přesvědčivý výkon, častokrát "zapomínala" útočníky hostů samotné na brankovišti nebo inkasovala z rychlých brejků. Druhý poločas, z naší strany dost nervózní, skončil vyrovnaným výsledkem 8:8. 

Sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Stoklasa, M. Hejra, D. Franěk - P. Melichar, P. Šourek, R. Stöckl, E. Trefný, J. Zemek

Branky: P. Šourek 9, R. Stöckl  7 a P. Melichar 3 - za hosty: Sedláček 9, Weinfurt 2, Hanuš 1 a Frána 1

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode