Rožmitál udělal důležitý krok k záchraně

22.04.2018 12:37

AKTUALIZOVÁNO v 13.11 a 17.44 hod.

V prvním jarním kole II. ligy v národní házené porazil dnes dopoledne Spartak Rožmitál na domácím hřišti mužstvo TJ DIOSS Nýřany B 26:21 po poločase 14:11. Vítězstvím se Rožmitalané v tabulce posunuli se ziskem devíti bodů na deváté místo o jeden bod právě před svého dnešního soupeře.

Až do 24. minuty prvního poločasu se dařilo Nýřanům snižovat dvou až třígolový náskok domácích vždy až na rozdíl jediné branky. Dlouho tedy bylo na vážkách, jak zápas vlastně dopadne.  Rožmitálským hráčům dělal problémy zejména nýřanský útočník s číslem 11, který svou postavou dominoval na hřišti a výškou se mu vyrovnal snad pouze rozhodčí.

Ke konci prvního poločasu získal Spartak tříbrankové vedení, které dokázal po přestávce ještě zvýšit. Druhá půle se už odehrávala zcela v naší režii, kdy jsme stále vedli o tři až pět branek. Ke konci se v zápase vystřídala celá rožmitálská střídačka a Spartak už v pohodě dovedl vedení do konce.

Pár minut před konečným hvizdem rozhodčího se hráč Nýřan zamotal do naší sítě a tím mužstvo Nýřan i symbolicky přiznalo, že bylo naším týmem „uloveno.“ Utkání se hrálo za teplého a slunečného počasí před návštěvou 120 diváků.

Naše sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, J. Stoklasa, M. Hejra, J. Vondrášek - P. Šourek, R. Stöckl, J. Zemek, J. Pazderník, J. Pičman

Naše branky: R. Stöckl 12, P. Šourek 10, J. Pazderník 3 aj. Pičman 1. Branky soupeře: Špirk 8, Thumer 8, Šilhavý 3, Jiroušek 1 a Alexa 1.

Popis zápasu najdete na https://www.staryrozmital.cz/news/rozmital-nyrany-b-26-21-14-11/

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode