Rožmitál uhájil druhé místo

13.06.2015 17:41

V posledním kole Oblastního přeboru Západočeského kraje v národní házené porazil v sobotu 13. června 2015 Spartak Rožmitál na zcela novém povrchu na domácím hřišti Sokol Blovice 12:9 po poločase 8:5. Utkání hrané v přátelském duchu silně ovlivnil prudký déšť, který kropil hráče téměř po celou hrací dobu.

Tímto výsledkem uhájil Rožmitál druhé místo v tabulce nehledě na to, jak dopadne zítřejší utkání třetího Stupna s vedoucím béčkem Nýřan.

Duel s Blovicemi byl součástí velkolepých oslav rekonstrukce a modernizace sportovního areálu ve Starém Rožmitále. O nich, ale i o zápase přineseme podrobnosti zítra. Snad teď jen, že krásného odpoledne, které nenarušil ani déšť se zúčastnilo na 300 lidí, mezi nimi i známé nebo slavné osobnosti mající vztah k Rožmitálu.

Oslavné odpoledne bylo zahájeno ve 13 hodin a jistě se protáhne do pozdní noci. Je sice pod mrakem, ale krásně teplo, druhé sele se začne zdarma co nevidět porcovat a pivo má správnou teplotu. Jen ať se Starorožmitálští baví! Vždyť je to krásné, když je příležitost setkat se a popovídat se známými, sousedy či zcela cizími lidmi, kteří sem zavítali čirou náhodou.

I přes vytrvalý déšť sledovala utkání spousta diváků.

Hrací plocha dostala nový povrch a hráči na střídačce nové lavice.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode