Rožmitál - Vřeskovice 13:9 (9:3)

31.08.2014 16:51

V prvním zápase nového soutěžního ročníku Oblastního přeboru Západočeského kraje v národní házené 2014/2015 jsme na domácím hřišti přivítali celek TJ Vřeskovice B. Z našich prvních třech útoků se nám vždy podařilo vstřelit branku a tak jsme ve čtvrté minutě vedli 3:0. Pak hosté sice snížili na 1:3, ale další branku vstřelili až v jednadvacáté minutě, kdy snižovali na 2:6. Dalšího snížení se hosté dočkali ve 27. minutě, kdy stáhli stav na rozdíl tří branek. Závěr zápasu ale patřil nám, podařilo se nám vstřelit tři branky a tak jsme první poločas vyhráli 9:3.

    V úvodu druhého poločasu jsme soupeři odskočili na rozdíl osmi branek, vedli jsme 11:3. Další minuty ale patřily hostům, kteří brankový rozdíl postupně snižovali, v sedmnácté minutě byl stav 11:6. Vstřelením dalších dvou branek jsme se soupeři vzdálili na rozdíl sedmi branek. Závěr zápasu ale patřil hostům, kteří se vstřelením tří branek v řadě snažili utkání ještě zdramatizovat. První utkání jsme na konec vyhráli 13:9. 

Sestava: Miroslav Leiterman – Pavel Blažek, Jiří Vondrášek, Jiří Stoklasa, Marek  Hejra, Zdeněk Sadílek, David Franěk - Petr Šourek, Roman Stöckl, Emanuel Trefný, Jiří Pičman, Jakub Pazderník, Josef Zemek

Branky: Petr Šourek 8,  Jiří Pičman 3 a Roman Stöckl 2 - za hosty: Blohman 5, Matoušek 3, Štětina 1

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode