Muži: Rožmitál – Vřeskovice 23:20 (13:8)

29.09.2018 18:53

Dnešní utkání sedmého kola II. ligy národní házení mezi Spartakem Rožmitál a TJ Vřeskovice probíhalo až do poloviny druhého poločasu celkem v poklidu. Domácí si udržovali po celou dobu chvílemi až sedmibrankový náskok a nic nenasvědčovalo tomu, že duel dvou celků ve spodní části tabulky se nakonec zvrtne v pořádné drama.

Spartak sice nakonec vyhrál 23:20 po poločase 13:8 a připsal si tak cenné dva body, ale závěrečných patnáct minut domácím divákům připravil adrenalinový zážitek.

Rožmitálským hráčům se přestalo dařit a hra se citelně přiostřila. Rozhodčí už toho měl dost a oběma kapitánům se snažil domluvit. Pak vyloučil za hrubou hru naše útočníka Petra Šourka a následně ještě našeho obránce Jiřího Stoklasu. O výsledek jsme se začali strachovat, zvláště když se ještě k tomu porouchala časomíra a ukazovala jeden gól navíc v náš prospěch. V závěru si Rožmitalané vybrali oddechový čas, zmobilizovali všechny zbylé síly a do boje vrhli celou lavičku. Nezahráli si jen zraněný Marek Hejra a po dnešním úrazu indisponovaný Petr Melichar. Zápas, v němž vedli od první minuty, dovedli do vítězného konce.

Naše sestava: M. Leiterman, D. Sadílek - P. Blažek, D. Franěk, J. Stoklasa, J. Vondrášek - T. Fous, P. Šourek, J. Pičman, E. Trefný, J. Zemek, R. Stöckl

Branky: P. Šourek 11, R. Stöckl 5, J. Pazderník 4, J. Pičman 2 a E.Trefný 1 - za hosty: Krs 10, Jánský 9, Blohman 1

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode