Rožmitál zůstává na čele tabulky

20.09.2015 12:07

AKTUALIZOVÁNO v 14:10 a 14:39 hod.

I po čtvrtém kole západočeského oblastního přeboru v národní házené zůstává celek Spartaku Rožmitál neporažen a tím pádem je i nadále v čele tabulky. V neděli 20. září 2015 porazil ve svém sportovním areálu ve Starém Rožmitále rovněž dosud neporažený tým Stupna velkým rozdílem 25:16 po poločase 14:7.

Utkání bylo až do jedenácté minuty vyrovnané a obě mužstva se střídala ve vedení. Poté se ale domácím podařila šňůra parádních branek a ve 25. minutě už to bylo 12:6 a Stupno si vybralo oddechový čas. Do konce poločasu ještě Rožmitál náskok o jeden gól zvýšil na 14:7.

Druhá půle již byla ve znamení převahy Rožmitálu mocně povzbuzovaného diváky. Když házenkáři Stupna přidali pár nepěkných faulů, atmosféra mezi diváky gradovala a směrem k hráčům i rozhodčímu létaly slovní výpady. Do konce utkání naši hráči náskok ještě zvýšili, a tak s napětím očekávaný duel týmů pohybujících se v čele tabulky, skončil jasným vítězstvím domácích.

Další podrobnosti k zápasu najdete v rubrice Házenkáři. Další fotografie jsou na https://www.facebook.com/Cvokarskemuzeum/

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode