Rožmitalané po včerejšku výhru 300 000 korun nezískají

12.02.2023 18:02

Vloni na podzim proběhlo ve Starém Rožmitále základní kolo špičkového šipkového turnaje amatérů pořádaného pivovarem Gambrinus. V hospůdce U Náhonu se jej zúčastnilo pět týmů, jejichž členové v ní sváděli ob týden celkem šestkrát tuhé boje. Do semifinále totiž postupovaly jen dva celky.

Z hospůdky na plácku šly dál týmy Sklepmistři a Milionáry, které včera hájily barvy Rožmitálu v semifinálovém kole v Rokycanech, v němž soutěžilo deset družstev z blízkého okolí.

Sklepmistři se umístili na čtvrtém místě a celku Milionáry turnaj nevyšel. Do dalšího kola postupovaly první tři celky a tak závěrečné boje budou bohužel bez Rožmitalanů.

Gambrinus Cup v šipkách začal v říjnu v 452 hospodách po celé republice a vítězové vzešlí z několika tisíc týmů získají odměnu 300 tisíc korun.

Na snímku oba rožmitálské celky: Zleva stojící Martin Trčka (Milionáry), Petr Štěrba (Sklepmistři) a Míra Procházka (Sklepmistři), zleva klečící David Josef Trčka (Milionáry), Honza Charvát (Sklepmistři), Karel Vácha (Sklepmistři) a Tomáš Belka (Milionáry).

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode