Rožmitálská národní házená: střídavě oblačno

03.05.2023 00:36

Poslední dubnový víkend bojovali národní házenkáři Spartaku Rožmitál se střídavými úspěchy. Béčko starších žáků - možná překvapivě - vyhrálo v Božkově a starší žákyně dostaly doma dardu od áčka Tymákova. Doufejme, že se děvčata z kruté porážky rychle oklepou.

Dorostenci porazili ve Starém Rožmitále celek Záluží, což se dalo očekávat, neboť hosté z dosavadních deseti zápasů nezískali ani bod.

Pozornost rožmitálských fanoušků byla soustředěna na duel áčka starších žáků s Kyšicemi. Souboj tradičních rivalů sice nakonec pro sebe v druhém poločase rozhodli hosté, ale mač to byl vynikající. Však také návštěva odpovídala dřívějším utkáním dospělých ve II. lize.

V přestávce předali zástupci oddílu národní házené Spartaku dar Jindřichu Jiráskovi a Josefu Komancovi k jejich stopadesátinám, i když po pravdě se sluší poznamenat, že Pepík je o dva dny mladší. Utkání řídil na svazu Kyšicemi vyžádaný rozhodčí Zdeněk Hejl z Litohlav, jenž se ho zhostil na výbornou, stejně jako druhý den zápas našich dorostenců.

Snímky jsou z utkání starších žákyň s Tymákovem, áčka starších žáků s Kyšicemi a dorostenců se Zálužím.

Výsledky najdete v rubrice Házenkáři.

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode