Zajímavá ordinace není jen v růžové zahradě

03.11.2018 01:43

Název Rožmitál pod Třemšínem zase jednou zazněl v celostátních sdělovacích prostředcích. Před týdnem v sobotu vysílala ČT2 slavnostní předávání cen E.ON Energy Globe neboli ocenění za úspory, ekologii a inovace za rok 2018.

V kategorii Stavba se umístil na druhém místě rožmitálský Ing. arch. Jan Brotánek s projektem ordinace praktického lékaře MUDr. Jana Brodníčka u základní školy, kterou stavěla, rovněž rožmitálská, firma Promart. Úsporný dům si můžete prohlédnout na https://www.energyglobe.cz/projekty/-a136275--H7hLCTJq/ordinace-praktickeho-lekare-rozmital-pod-tremsinem

Blahopřejeme! A ještě jedna poznámka:

Dnes už dávno neplatí ono pověstné české přísloví „Sedávej, panenko, v koutě, budeš-li hodná, najdou tě“. Pro známost a slávu našeho města je zapotřebí vystoupit ze stínu, věřit si a neostýchat se.

Takhle budou o ceny před televizními kamerami soutěžit 14. listopadu v Brně i rožmitálští dobrovolní hasiči, i když vědí, že na první tři příčky mezi 25 sbory v anketě Dobrovolní hasiči roku nedosáhli. Důležité ale je, že je někdo do ankety nominoval a že se zviditelnili.

A takhle i Cvokařské muzeum nominovalo do celostátní ankety Alej roku naši krásnou Alej Johanky (kde mimochodem sídlí). Mezi ostatními alejemi si ji můžete už teď vyhledat na https://www.alejroku.cz/2018 , ale hlasování začne až příští týden. O něm vás budeme včas informovat.

Ordinace MUDr. Brodníčka

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode