Rožmitálští hasiči skončili čtvrtí

16.11.2018 21:59

Letošní celostátní anketa Dobrovolní hasiči roku 2018 skončila předevčírem na brněnském výstavišti vyhlášením výsledků. Soutěžilo se ve dvou kategoriích, a jak jsme oznámili v září ve zprávě https://www.staryrozmital.cz/news/rozmitalsti-hasici-si-nas-hlas-zaslouzi/ , mezi pětadvaceti nominovanými v kategorii Jednotky byla i jednotka rožmitálského sboru dobrovolných hasičů.

Soutěž byla geograficky rozdělena do pěti regionů : jih Moravy, sever Moravy, východ Čech, střed-sever Čech a jih-západ Čech. V každém regionu soutěžilo o přízeň hlasujících emailem či esemeskou pět jednotek. Jednotka SDH obce Rožmitálu pod Třemšínem skončila v regionu střed-sever Čech čtvrtá se ziskem 937 hlasů. Vítězný sbor z Komárova obdržel 1070 hlasů.

Škoda, že příznivci rožmitálských hasičů nevydrželi s posíláním hlasů po celou dobu ankety, neboť ještě v polovině  října byl Rožmitál s převahou na prvním místě. Každopádně už nominace a účast našich hasičů na galavečeru v Brně je velkým úspěchem. Blahopřejeme!

Z Příbramska kromě Rožmitálu soutěžily v anketě i Březové Hory (v kategorii Sbor), které v regionu střed-sever Čech získaly nejvíce hlasů.

 

Galavečerem provázel herec Petr Rychlý

 

V Brně se velitel rožmitálské jednotky Milan Polák a jeho zástupce František Polák setkali se zpěvačkou Ilonou Csákovou

 



 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode